•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

Wij zijn een team van ervaren coaches met als achtergrond een opleiding van maatschappelijk assistent of psycholoog aangevuld met extra opleidingen zoals NLP, lifecoaching, burnoutcoaching,career coach...

Eclips Consult werd in 2005 gestart door An Nackom die de ambitie had om mensen een vangnet aan te bieden als hun loopbaan even tegen zat of als men werd geconfronteerd met ontslag/sluiting/faling/ reorganisatie... Enerzijds bieden we een menselijke aanpak met aandacht voor je verhaal maar anderzijds denken we ook mee welke administratieve wegen er moeten bewandeld worden om in orde te blijven met bijvoorbeeld de sociale zekerheid: de werkloosheid, ziekteverzekering...

Wij verplaatsen ons naar onze flexikantoren in Hasselt, Heers, Beringen, Genk, Peer, Houthalen, Heusden, Leuven/Heverlee, Antwerpen, Sint-Niklaas, Geel, Herentals, ...

MAAR WE KOMEN OOK AAN HUIS! Dat is makkelijk voor u al zijn we er ons wel van bewust dat dit vertrouwen verdient.

Daarom zijn we zeker bereid om een gratis kennismakingsgesprek te organiseren op één van onze ontmoetingsplekken zodat u kan kennismaken met ons en wij uw vertrouwen kunnen winnen.

We hebben eveneens ervaring in SOCIALE WETGEVING, WETGEVING van het ZELFSTANDIG STATUUT en WERKLOOSHEIDSWETGEVING zodat we u maximaal in uw loopbaan kunnen adviseren. Onze coaches staan elkaar bij als u een vraag heeft die hun kennis overstijgt. Samen kunnen we dus het totale pakket aan loopbaanvragen aan (werkloosheid, tijdskrediet, burnout, afsluiten van contracten, zelfstandig statuut,...)!

Als u het CERTO label of een ander kwaliteitslabel niet ziet op de website van uw loopbaancoach, bent u beter af bij ons!
Dit garandeert de kwaliteit van onze coaches!

Wat betekent dit?

  • wij onderschrijven en leven een opgelegde gedragscode na (door VDAB). Deze moet u ook ontvangen bij uw opstart!
  • wij registreren in 'Mijn Loopbaan voor Partners' (MLP) van de VDAB zodat zij ons altijd kunnen controleren, uw privacy wordt hier echter in acht genomen!
  • onze consulenten worden geëvalueerd op beroepskennis
  • wij zijn bereid om mee te werken aan een tevredenheidsmeting
  • wij verlenen onze medewerking aan de klachtenprocedure. Deze moet u ook ontvangen bij uw opstart!

WAARSCHUWING: HOED U VOOR COACHES DIE GEEN DEGELIJKE GESCHOOLDE ACHTERGROND HEBBEN! Al onze coaches hebben meer dan 3000 uren career coaching op hun teller staan!

Meer en meer coaches met GEEN of WEINIG ERVARING en/of zelfs geen scholing van psycholoog, maatschappelijk werker of psychologisch assistent zetten zich op de markt als loopbaancoaches (zie ook recent onderzoek van testaankoop 05/2018)! Ze werken in onderaanneming van een overkoepelend kantoor waarvan sommigen het niet zo nauw nemen met de regelgeving rond kwaliteit! Hoed u daarom voor deze feitelijkheden en kies voor ECLIPS CONSULT! Onze consultants hebben wel degelijk een scholing in begeleiding/coaching dmv een graduaat/bachelor of master diploma in de psychologie of maatschappelijk assistent/HR en bijkomende bijscholingen. Bij ons komt u geen coachen tegen die een hele andere scholing hebben (bv. kinesist, informaticus, kok, ...) die dan een korte soms zelfs dubieuse cursus coaching hebben gevolgd. Loopbaancoaching is ook geen "knuffel-een-boom" coaching, lifecoaching, spiritueel of therapeutische coaching. Het is steeds loopbaangericht/arbeidsmarktgericht! Voor therapeutische coaching werken wij samen met ervaren coaches/psychologen en verwijzen u graag door.