•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

Tevreden klanten spreken...

 
Enkele recensies van onze cliënten:

"Ik vond het een heel leerrijke ervaring. Je hebt me meer inzicht gegeven in mijn eigen sterktes, maar ook valkuilen. Heel erg fijn ook dat je mee op zoek ging naar mogelijke vacatures en deze ook samen met mij hebt overlopen. Alles was bespreekbaar en ik wil je ook echt bedanken voor het inzicht en het advies in mijn situatie. Het persoonlijk ontwikkelingsplan is een mooie samenvatting van de sessies en een goede manier om er ook achteraf even bij stil te staan.
Moest iemand op zoek zijn naar een loopbaancoach, ik zal je zeker aanraden!"

"Het was een leerrijke ervaring. De coach heeft me meer inzicht gegeven in mezelf en mijn capaciteiten en is actief mee op zoek gegaan naar opportuniteiten."

" Een boeiende ontdekkingsreis die geresulteerd heeft in een nieuwe uitdaging! Super!"

"De loopbaanbegeleiding door Eclips Consult was een zeer leerrijke ervaring die zijn vruchten heeft afgeworpen. De consultancy bestond uit een breed gamma van doe-opdrachten die werden afgewisseld met diepgaande gesprekken rond waarden, vaardigheden en talenten. Zowel het tijdstip als het tempo werden aangepast aan de klant.
Eclips Consult heeft actief bijgedragen aan mijn zoektocht naar een nieuwe job en dit heeft geresulteerd in een nieuwe functie die nog steeds aansluit bij mijn verwachtingen en mijn studies.
Een echte aanrader voor wie houdt van een actieve loopbaanbegeleiding die daarenboven je visie op de arbeidsmarkt fundamenteel verandert en verruimt."

"Op aanraden van een luisterend oor ging ik op het internet opzoek naar een loopbaancoach. Ik zoek op het internet naar een loopbaancoach in de buurt en kwam terecht bij Eclips consult.
An had vanaf ons eerste telefonisch gesprek mijn vertrouwen en sympathie.
Ze kwam een paar dagen later langs bij mijn thuis.
Fijn in mijn vertrouwde omgeving over “het nieuwe hoofdstuk” in mijn leven praten.
An is héél professioneel maar niet koud, ze is een warm persoon en zeker ook een luisterend oor met kennis van zaken. Zo wist ze op korte tijd mezelf mijn positiviteit helpen terug te vinden om de juiste beslissingen te nemen. Nu zijn we bijna 1 jaar verder en ik ben 200% blij met de keuzes die ik gemaakt heb van ontslag bij die “ene” firma tot mijn nieuwe uitdaging met mijn huidige werkgever. Ik ben zelfs terug de Nele van vroeger, mijn pretoogjes werken weer ???? Dankjewel An voor de steun, het advies en het geluk wat ik heb mogen ervaren van een toffe madam als jouw te leren kennen.". N.A.

"Loopbaanbegeleiding betekend voor mij het op een professionele manier ontwikkelen van inzichten, die je persoonlijkheid en vaardigheden in kaart brengen. Door de expertise, ervaring en mensenkennis van An Nackom, kan je aan de hand van haar opgestelde persoonlijke ontwikkelingsplan carrierpadden creëren, om je welzijn en welvaart te verbeteren.
Door de intensive samenwerking met An, het rekening houden met je wensen, vaardigheden en persoonlijkheid, kom je tot inzichten waarbij je u als persoon volledig kan in terugvinden. Het creëert de durf en vertrouwen in wie je bent, om zo een nieuw avontuur te gemoed te gaan. Om een goede basis te creëren voor het pad dat je op de lange termijn wilt bouwen.
Tot slot, zonder de hulp, ervaring en kennis van An Nackom, had ik nooit op mijn eentje de padden kunnen bouwen die mij naar een gelukkiger persoon leiden. Kortom An is een dame die met volle plezier mee wilt gaan met jou, om je persoonlijk avontuur, wensen/ dromen reëel te maken, maar waarbij de durf en de bouw van de padden volledig in je eigen handen ligt. Door haar vertrouwen en expertise, moet je geloven in jezelf en de sprong in het diepe durven wagen. "
R.W.

Vrijblijvend een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.