•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

Ons ervaren "dream"- team stelt zich voor:

An Nackom: Al meer dan 27 jaar sta ik in het vak en begeleid ik mensen op een arbeidsmarktgerichte manier naar nieuwe mogelijkheden in hun loopbaan en/of probeer ik de loopbaan terug te "herstellen". Mijn kennis van sociale wetgeving helpt hier zeker bij. Ik begeleid op een warme manier waarbij ik rekening houd met je draagkracht. 

Regio: Sint-Truiden, Heers, Borgloon, Landen, Tongeren, Hasselt, Wellen, Zoutleeuw, Budingen,Gingelom... 

Els Tiri: VESB erkend burn-out en loopbaancoach, HR professional, docent Syntra

Regio: Houthalen-Helchteren, Genk, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Oudsbergen, Zonhoven, Paal/beringen

Sabine Baptist: Mijn liefde voor mensen, mijn ervaring met willen veranderen en toch gevangen zitten, mensen motiveren en meekrijgen, missie en visie bouwen en uitdragen en daarbij keuzes maken in liefde voor jezelf! Dat breng ik in als coach. Dat alles stel ik je graag ter beschikking, met hart en ziel, in de overtuiging dat we van elkaar kunnen leren en blijven groeien. Samen geven we weer en meer kleur aan jouw leven.

Regio: Alken, Hasselt, Wellen, Zonhoven, Genk, Diepenbeek, Kuringen, Kermt, Sint-Truiden, Haasrode (Leuven)

Ann Daeseleire: Mijn doelstelling als loopbaanexpert is dingen in beweging krijgen vanuit een groeiend zelfinzicht, jou op weg helpen en perspectief bieden op een duurzame manier.
Vervolgens help ik je om dit te vertalen naar de arbeidsmarkt.

Regio: Antwerpen

Katja Bamps: Ik geloof dat jij goed weet wat jouw plek is en wat jouw sterktes zijn in jouw werk én meer! Maar soms ben je deze antwoorden kwijt en dan is het aan mij om die vragen te stellen die jou terug in beweging krijgen. Deze vragen vinden zijn oorsprong in mijn systemische kijk en mijn expertise in geweldloze communicatie. Wil je meer weten? Voel je welkom!

Regio: Nieuwerkerken, Diest, Bekkevoort, Beringen, Herk-de-Stad, Sint-Truiden

Annick Saesen: Als gecertificeerd stress en burn-out coach en loopbaancoach activeer ik, dmv gerichte vragen, terug de innerlijke energie bij mensen die het moeilijk hebben zodat ze met nieuwe veerkracht en bevlogenheid verder aan het werk kunnen. Dit doe ik zowel in mijn praktijk in Scherpenheuvel als Lummen.  

Regio: Scherpenheuvel, Lummen, Paal/Beringen

Rik Boulogne: HR specialist-generalist, loopbaancoach, outplacementcoach, expertise in het ondersteunen en opstarten van ondernemers, begeleiding naar pensioen

Regio:Tongeren, Riemst, Lanaken, Opglabbeek , Oudsbergen

Inke Daems: Ik ben een rustige, structurerende, empathische, positief ingestelde coach. Mijn achtergrond als bedrijfspsycholoog met coachingopleiding en mijn eigen ervaring als people manager en recente carrièreswitch zet ik graag in om jou te ondersteunen om je eigen duurzame loopbaanpad te vinden.

Regio: Brussel, Jette

Veerle Sas gecertificeerd loopbaancoach, certified career coach (TalentlogiQs), HR professional, master Communicatie wetenschappen

Regio: Kempen: Turnhout, Mol, Geel, Herentals, Grobbendonk, Malle, Hoogstraten

Katrijn Desteghe: gecertificeerd loopbaancoach, rouwcoach, systemisch coach

Regio: Tongeren, Heusden-Zolder

Thérèse Derwael: gecertificeerd coach, loopbaancoach, Feng Shui professional; BaZi coach, HR professional

Regio: Leuven, Aarschot, Tienen, Zaventem

Ruth Geudens: Jou laten stralen is mijn passie. Meer zelfvertrouwen, een andere carrière, je beter in je vel voelen, stoppen met piekeren, gaan voor je dromen. Kortom jezelf zijn.  Ik volgde met succes de opleiding tot Professional Coach, behaalde ik een Master in Systemisch Coachen en volgde ik de opleiding tot Loopbaancoach. Bij mij ben je in goede handen. Ik begeleid je, daag je uit, op jouw tempo, in jouw verhaal.

Regio: Kasterlee, Lichtaart, Tielen, Lille, Herentals en Geel

UITERAARD KAN JE OVERAL IN VLAANDEREN GEHOLPEN WORDEN MAAR DAN VIA EEN ONLINE BEGELEIDING!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.