•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

An Nackom: Al meer dan 27 jaar sta ik in het vak en begeleid ik mensen op een arbeidsmarktgerichte manier naar nieuwe mogelijkheden in hun loopbaan en/of probeer ik samen met jou de loopbaan terug te "herstellen". Mijn kennis van sociale wetgeving helpt hier zeker bij. Ik begeleid op een warme manier waarbij ik rekening houd met je draagkracht. Samen gaan we stap voor stap naar een job die je terug voldoening en energie geeft!

Regio: Sint-Truiden, Heers, Borgloon, Landen, Tongeren, Hasselt, Wellen, Zoutleeuw, Budingen,Gingelom... 

Els Tiri: Ik ben Els Tiri, gecertificeerd loopbaancoach en stress-, burn-out-, bore-out-, en veerkrachtcoach. Ik ben lid van de Vereniging van Erkende Stress & Burn-out coaches (VESB). Ik help jullie graag verder op weg als jullie de weg (even) kwijt zijn en nood hebben aan een frisse kijk op je loopbaanvraag. Mijn sterk inlevingsvermogen kan hier zeker bij helpen!

Regio: Houthalen-Helchteren, Genk, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Oudsbergen, Zonhoven, Paal/beringen

Sabine Baptist: Mijn liefde voor mensen, mijn ervaring met willen veranderen en toch gevangen zitten, mensen motiveren en meekrijgen, missie en visie bouwen en uitdragen en daarbij keuzes maken in liefde voor jezelf! Dat breng ik in als coach. Dat alles stel ik je graag ter beschikking, met hart en ziel, in de overtuiging dat we van elkaar kunnen leren en blijven groeien. Samen geven we weer en meer kleur aan jouw leven.

Regio: Alken, Hasselt, Wellen, Zonhoven, Genk, Diepenbeek, Kuringen, Kermt, Sint-Truiden, Haasrode (Leuven)

Ann Daeseleire: Mijn doelstelling als loopbaanexpert is dingen in beweging krijgen vanuit een groeiend zelfinzicht, jou op weg helpen en perspectief bieden op een duurzame manier.
Vervolgens help ik je om dit te vertalen naar de arbeidsmarkt. Graag ga ik met jou op weg naar nieuwe mogelijkheden. Verder ben ik nog gecertificeerd als career coach bij Talentlogiqs.

Regio: Antwerpen

Katja Bamps: Ik geloof dat jij goed weet wat jouw plek is en wat jouw sterktes zijn in jouw werk én meer!

Maar soms ben je deze antwoorden kwijt en dan is het aan mij om die vragen te stellen die jou terug in beweging krijgen.

Deze vragen vinden zijn oorsprong in mijn systemische kijk en mijn expertise in geweldloze communicatie.

Wil je meer weten? Voel je welkom!

Regio: Nieuwerkerken, Diest, Bekkevoort, Beringen, Herk-de-Stad, Sint-Truiden

Annick Saesen: Als gecertificeerd stress en burn-out coach en loopbaancoach activeer ik, door het stellen van gerichte vragen, terug de innerlijke energie bij mensen die het moeilijk hebben.

Op deze manier kunnen ze met nieuwe herwonnen veerkracht en bevlogenheid terug aan het werk. Ik sta voor een op maatgerichte aanpak van jouw loopbaanvragen! Mijn volle aandacht heb je!

Regio: Scherpenheuvel, Lummen, Paal/Beringen

Rik Boulogne: Als ervaren rot in het vak, heb ik al heel wat kilometers op de teller. Je kan rekenen op een arbeidsmarktgerichte coaching met kennis van zaken. Omdat ik de universiteit van het leven al heb doorgemaakt, heb ik ook een groot netwerk waar ik jou misschien mee kan introduceren! Ook als je de eerste stappen wil zetten naar het ondernemerschap, neem ik je graag mee op sleeptouw! Maar ook als je invulling wil geven aan je loopbaan in de aanloop naar je pensioen, ook dan sta ik je graag te woord!

Regio: Tongeren, Riemst, Lanaken, Opglabbeek , Oudsbergen

Inke Daems: Ik ben een rustige, structurerende, empathische, positief ingestelde coach met heel wat ervaring in coaching. 

Mijn achtergrond als bedrijfspsycholoog aangevuld met verschillende coachingsopleidingen en mijn eigen ervaring als people manager en recente carrièreswitch zet ik graag in om jou te ondersteunen om je eigen duurzame loopbaanpad te vinden. 

Regio: Brussel, Jette

Veerle Sas Jouw ideale loopbaan? Die realiseren we samen!
Jij staat ervoor open om constructief maar ook kritisch na te denken over jouw toekomstige koers.
Ik zet mijn rijke ervaring* in talent ontwikkeling en loopbaancoaching in. (*HR, project en change management, docent, consultant).
Samen stippelen we een haalbare koers uit om jouw droomjob te realiseren.

Regio: Kempen: Turnhout, Mol, Geel, Herentals, Grobbendonk, Malle, Hoogstraten

Katrijn DestegheWeer verbinding met jezelf en je bedrijf of baas maken, vanuit jouw krachten en jouw passie - daar kan ik ondersteuning in bieden. Ik neem je graag bij de hand om handvatten te zoeken die bij jou passen. Mijn systemische opleidingen maken dat ik geen symptoombehandeling doe. Ik ga graag naar de kern van de zaak, om van daaruit weer stappen te zetten naar die plek die de jouwe is, en die helemaal goed voelt.

Regio: Tongeren

Thérèse DerwaelWil je graag meer inzicht en bewustzijn krijgen over wat er écht bij je past en op welke manieren je dit vorm kan geven? Dit kan in je huidige of in een nieuwe beroepsactiviteit.

Mijn doelstelling is meer gelukkige, voldane, energieke en gedreven mensen terugvinden op werkplekken.

Terugvallend op mijn stevige parcours in HR, kan ik je bij mij ook terecht met sociaalrechtelijke aangelegenheden.

Regio: Leuven, Aarschot, Tienen, Zaventem

Ruth Geudens: Jou laten stralen is mijn passie. Meer zelfvertrouwen, een andere carrière, je beter in je vel voelen, stoppen met piekeren, gaan voor je dromen. Kortom jezelf zijn. 

Ik volgde met succes de opleiding tot Professional Coach, behaalde ik een Master in Systemisch Coachen en volgde ik de opleiding tot Loopbaancoach. Bij mij ben je in goede handen. Ik begeleid je, daag je uit, op jouw tempo, in jouw verhaal.

Regio: Kasterlee, Lichtaart, Tielen, Lille, Herentals en Geel

Veerle Tans: "In de stilte vind je jezelf" ... vanuit deze stilte en je dromen wil ik met jou op ontdekkingsreis gaan. We nemen de tijd om alle kanten van jezelf te ontdekken, jezelf te leren omarmen, "the good and the bad", zodat jij vanuit deze bewuste-Ik, keuzes kan maken die beter passen bij jou en je leven. Ik wil jou ondersteunen, motiveren om keuzes te maken buiten je comfortzone en op weg te gaan naar persoonlijke groei, verbinding en zingeving. Dit avontuur wens ik iedereen toe.

Regio: Diepenbeek, Bilzen

UITERAARD KAN JE OVERAL IN VLAANDEREN GEHOLPEN WORDEN MAAR DAN VIA EEN ONLINE BEGELEIDING!

Vrijblijvend een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.