•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

Wij zijn een team van ervaren coaches met een menswetenschappelijke achtergrond aangevuld met extra opleidingen zoals NLP, lifecoaching, burnoutcoaching,career coach...

Eclips Consult werd in 2005 gestart door An Nackom die de ambitie had om mensen een vangnet aan te bieden als hun loopbaan even tegen zat of als men werd geconfronteerd met ontslag/sluiting/faling/ reorganisatie... Enerzijds bieden we een menselijke aanpak met aandacht voor je verhaal maar anderzijds denken we ook mee welke administratieve wegen er moeten bewandeld worden om in orde te blijven met bijvoorbeeld de sociale zekerheid: de werkloosheid, ziekteverzekering...

Wij verplaatsen ons naar onze flexikantoren in Hasselt, Heers, Beringen, Genk, Peer, Houthalen, Heusden, Leuven/Heverlee, Antwerpen, Diest, Geel, Herk-de-Stad, ...

MAAR WE KOMEN OOK AAN HUIS! Dat is makkelijk voor u al zijn we er ons wel van bewust dat dit vertrouwen verdient. Ook via Skype/Teams/Zoom kan er gecoacht worden!

Daarom zijn we zeker bereid om een gratis kennismakingsgesprek te organiseren op één van onze ontmoetingsplekken zodat u kan kennismaken met ons en wij uw vertrouwen kunnen winnen.

We hebben eveneens ervaring in SOCIALE WETGEVING, WETGEVING van het ZELFSTANDIG STATUUT en WERKLOOSHEIDSWETGEVING zodat we u maximaal in uw loopbaan kunnen adviseren. Onze coaches staan elkaar bij als u een vraag heeft die hun kennis overstijgt. Samen kunnen we dus het totale pakket aan loopbaanvragen aan (werkloosheid, tijdskrediet, burnout, afsluiten van contracten, zelfstandig statuut,...)!

We hebben een kwaliteitslabel. Wat betekent dit?

  • wij onderschrijven en leven een opgelegde gedragscode na (door VDAB). Deze moet u ook ontvangen bij uw opstart!
  • wij registreren in 'Mijn Loopbaan voor Partners' (MLP) van de VDAB. Dit zorgt voor de nodige transparantie. Uw privacy wordt hier echter in acht genomen!
  • onze consulenten worden geëvalueerd op beroepskennis
  • wij zijn bereid om mee te werken aan een tevredenheidsmeting
  • wij verlenen onze medewerking aan de klachtenprocedure. Deze moet u ook ontvangen bij uw opstart!

Voor therapeutische coaching werken wij samen met ervaren coaches/psychologen en verwijzen u graag door naar onze gepriviligeerde partners: Manshovenpraktijk: www.manshovenpraktijk.be/ .

Vrijblijvend een afspraak maken?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u een vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.