•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

DIENSTEN

NIEUW: Je vindt ons vanaf heden ook in de medische kabinetten van Medpoint (Tongersesteenweg 100, Tongeren: http://medpoint.be/huisartsen-specialisten-paramedici/#begeleiders) en de PArel (Graethempoort 5, Borgloon: www.parel-hn.be: www.parel-hn.be/nl/paramedici).

Eclips Consult is één van de "oudste" loopbaancentra in Limburg. We waren zelfs één van de eerste over gans Vlaanderen die hun erkenning als loopbaancentrum bij VDAB heeft aangevraagd en gehaald. Jouw loopbaan is dus in goede handen en verdient een klare kijk.

We kijken graag naar de verschillende mogelijkheden: enerzijds het coachende gedeelte: je terug goed voelen in je (nieuwe) loopbaan maar we kijken ook naar welke weg/wegen mogelijk is/zijn: vast/tijdelijk werk, freelance jobs, zelfstandig statuut, hoofdberoep gelijkgesteld aan bijberoep, werkloos zijn en toch combineren met bijberoep.... Dat kan omdat we expertise hebben in sociale wetgeving, de wetgeving mbt het sociaal statuut van zelfstandige maar ook kennis hebben van de werkloosheidswetgeving. Dit maakt dat we echt wel kunnen meedenken en je kunnen helpen ook als er bijvoorbeeld een nakend ontslag dreigt. Dit is iets wat andere loopbaancentra NIET kunnen aanbieden. Zij kijken enkel naar het coachende aspect niet naar het praktische aspect omdat ze de expertise niet hebben. Op het einde van de coaching krijg je een uitgebreid verslag mét actieplan.

DUS...

Zin om je loopbaan eens écht onder de loep te nemen? Voel je je leeg na het werk? Is het moeilijk om je gezin te combineren met je werk? Voel je je goed in je werk maar wil je meer? Weet je niet waar jouw talenten nog kunnen ingezet worden? Ben je bang dat je opgebrand geraakt? Wil je eindelijk gaan voor die droomjob? Heb je vroeger studies aangevat en wil je dit herbekijken? Heb je geen diploma maar wil je dat nu behalen? Wil je een balans op maken van je loopbaan tot op heden? Wil je starten als zelfstandige in bijberoep of hoofdberoep? Ben je 50 + en nog vol met passie maar denk je dat je kansen op zijn?...

Zoveel vragen, laat ze niet onbeantwoord en stap naar een ervaren loopbaancoach! Als je één jaar werkt in Vlaanderen, heb je recht op de gesubsidieerde loopbaancheques van de VDAB: 40€ voor 4 uren coaching! En je kan dit pakket nog eens verlengen met 4 uren voor 40€!

Indien je hiervoor niet in aanmerking komt, betekent dit niet dat je niet kan geholpen worden. We helpen je dan zeker verder aan ons uurtarief van 50€/uur. Voor een loopbaanpakket van 250€ heb je 4 uren coaching en een rapport! Opgelet: kilometervergoeding komt er wel bij als we niet in het kantoor van Heers zelf kunnen begeleiden (0.35€/km).

Wat bieden we zo al aan: proefassessments zodat je voorbereid bent voor die sollicitatie, burnout aanpakken en durven benoemen, antwoorden bieden op vragen zoals: ik voel me niet meer goed in mijn job, hoe combineer ik mijn gezin en mijn werk, ik heb moeite met bepaalde collega's hoe pak ik dat aan?, hoe kan ik onder mijn contract uit?, waar kan ik solliciteren? hoe solliciteer ik het best?... 

Extra specialisatie: eerste stappen naar het zelfstandig statuut?  Wij hebben expertise in het zelfstandig statuut (bijberoep/hoofdberoep). Wij begeleiden je graag in dit proces en gaan samen met jou dit traject verkennen! 

Extra specialisatie: Wij zijn gecertificeerd om de career coach af te nemen die ontwikkeld werd aan de Universiteit van Antwerpen. Deze tool biedt een antwoord op de vraag hoe het zit met je energiepeil: maw ben ik op weg naar een burnout?, welke zijn mijn drijfveren, loopbaanvalkuilen, motivatoren... Een eye-opener!

Extra specialisatie: Wij zijn ook ervaren in het begeleiden van 45+, 50+,60+ en mensen met een beperking die vol passie zitten maar deuren zien/voelen dichtgaan op de arbeidsmarkt. Hoe kan jij je passie beleven? Op welke wijze pak ik mijn loopbaan aan voor de komende 20, 15, 5  jaar?... Wij helpen je!

Meer info: www.thalento.com/nl/oplossingen/assess/career-coach-loopbaan-testen/

Meer info van de VDAB of je recht hebt op loopbaancheques: www.vdab.be/loopbaanbegeleiding/wie

REGIO? Wij komen graag naar je toe: Sint-Truiden, Mettekoven/Heers, Zoutleeuw, Landen, Gingelom, Velm, Tienen, Hasselt, Alken, Wellen, Ulbeek, Paal/Beringen, Genk, Sint-Joris-Weert, Leuven, Opglabbeek, Meeuwen-Gruitrode, Peer, Hechtel-Eksel, Heusden-Zolder, Zonhoven, Antwerpen, Sint-Niklaas, Herentals, Geel... 

  • DIENSTEN
  • DIENSTEN
  • DIENSTEN