•  Mettekovenstraat 12, 3870 Heers
  • 0497 36 20 87

CareerCoach bestaat uit een aantal krachtige en opmerkelijk volledig e-assessments, een soort van geijkte vragenlijst, die afzonderlijk of gezamelijk kunnen worden ingezet om een aantal activiteiten zoals loopbaanbegeleiding, coaching, interne & externe mobiliteit te ondersteunen.

De testen werden door CareerCoach wetenschappelijk onderbouwd aan de Universiteit Antwerpen en werden in samenwerking met Thalento® gebruiksvriendelijk gemaakt en vertaald naar visueel krachtige rapporten. De CareerCoach-oplossingen bieden zowel werkgever als werknemer een waardevol inzicht!

Wil je dus graag een antwoord op de vraag hoe het zit met je veerkracht, je energiepeil of je op weg bent naar een burnout dan wordt dit gemeten in de career coach (zie foto: een graadbarometer). Op die manier krijg je zicht op de toestand en kan er verdere actie ondernomen worden. Zeker in het kader van de nieuwe wetgeving rond welzijn op het werk en preventie (het voorkomen van burnouts) is dit een zeer belangrijke indicator voor de werkgever.

Wat je ook te weten komt is je loopbaantype, welke je loopbaanwaarden en je loopbaanvalkuilen zijn. Met deze wijsheid kan je ervoor zorgen dat je niet meer in de valkuilt trapt en dat je je eigen loopbaanprofiel leert kennen.

Eclips Consult volgde als één van de eerste loopbaancentra de opleiding en is dus gecertificeerd om de loopbaantest af te nemen.

Meer info? www.thalento.com/nl/oplossingen/assess/career-coach-loopbaan-testen/

Kostprijs?  140 € inclusief rapport en mondelinge feedback